In aceasta primavara cel mai important targ de cariera va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. La eveniment vor participa peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail, iar dintre acestea cele mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numarului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

Angajatori de TOP_1Foto: Catalyst Solutions

Puteti accesa aici lista angajatorilor si detalii despre eveniment.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de candidatii, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee. Oferta angajatorilor acopera toate domeniile de activitate, iar printre companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului, putem mentiona:

  • IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet
  • Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google
  • Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange, Romtelecom
  • Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS - Computer
  • Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies
  • Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding
  • Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank
  • Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars
  • FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Nestlé Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever
  • Farma: Sandoz Romania, Prisum
  • Retail: Mega Image, Billa, Decathlon

Angajatori de TOP_2

Angajatori de TOP_2

Foto: Hotnews

Pentru candidatii cu experienta oferta celor 90 de companii participante acopera domenii precum: IT, telecom, consultanta si bancar. Printre oportunitatile de cariera adresate acestora se numara pozitii de Senior PHP Developer, PHP Senior Developer, Hardware Engineer, Senior C++ Developer Windows, Audit

Associate, Internal Audit Process Manager, Spend & Contract Analyst, Reporting Engineer.

La aceasta editie companiile vor recruta aproximativ 600 de interni si trainee. Fata de editiile anterioare se observa o crestere a numarului companiilor care au dezvoltat programe de internship sau de trainee.

Departamentele pentru care angajatorii recruteaza includ: software development, marketing, vanzari, contabilitate, protectia mediului, achizitii, inginerie, calitate, telecomunicatii, productie, HR, suport tehnic, audit, taxe si logistica. Criteriile pe care le urmaresc angajatorii pentru acest tip de programe sunt: implicarea in activitati extracurriculare, rezultatele academice bune, expunerea internationala si cunoasterea a minim unei limbi straine.

Un concept inovator al aceastei editii Angajatori de TOP este modalitatea in care vizitatorii pot aplica CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile participante. Incepand cu aceasta primavara cu un singur CV BarCODE candidatii pot aplica la cele peste 3000 de oportunitati de cariera. Tot ce trebuie sa faca este sa

acceseze contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja realizat. Din contul lor candidatii vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru eveniment Angajatori de TOP de pe 30-31 martie.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro.