USTravel organizeaza in data de 24 noiembrie 2012 incepand cu orele 10:00, la Hotel Ibis , Palatul Parlamentului, din Bucuresti un targ de joburi aducand in exclusivitate pentru Romania un nou program - Work in Singapore.

In cadrul evenimentului participantii vor avea acces la informatii e privind mediul socio-economic, cultural, politic al orasului-stat Singapore.

De asemenea se vor tine si interviuri cu toti cei prezenti in vederea selectarii lor pentru diverse job-uri din domeniul ospitalitatii din cadrul unor companii de renume din Singapore.

Targul se adreseaza tuturor persoanelor absolvente de facultate, aflate in cautarea unui job in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt de chelner, barman, ajutor de bucatar, bucatar, supraveghetor, vanzator, instructor de fitness, manager etc. pentru baruri, restaurante, cluburi si hoteluri.

Durata contractului de munca este de minimum 2 ani de zile, salariile incadrandu-se intre 1300-1500 euro in functie de postul ocupat si de experienta.

"Candidatul ideal trebuie sa aiba maximum 30 ani, o experienta relevanta in domeniul HORECA, cunostinte de limba engleza la nivel conversational, sa fie absolvent de facultate anterior anului 2010 sau maximum in 2011, sa aiba experienta de lucru de minim 2 ani de la absolvirea facultatii si pana in prezent. Conditia studiilor superioare este necesara deoarece Singapore nu accepta pe piata muncii decat straini cu facultate indiferent de munca prestata", ne-a declarat Alexandra Panici, coordonator programe US Travel.

Pentru mai multe informatii: 0726342545 (office@ustravel.ro)