USTravel organizeaza in data de 3-9-10 Martie 2013, incepand cu orele 10:00, la Hotel Ibis, Gara de Nord, sala Enescu B, din Bucuresti un targ de joburi pentru noul sezon Work&Travel Grecia, punand la dispozitia tinerilor romani peste 600 de locuri de munca din industria ospitalitatii.

Targul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari, pentru hoteluri si resorturi exclusiviste de 4 si 5 stele.

Durata contractului de munca este intre 3-7 luni, salariile incadrandu-se intre 450-600 euro in functie de postul ocupat si de experienta, masa si cazarea fiind asigurate de catre angajator.

Candidatul ideal trebuie sa aiba intre 18-35 ani , cu sau fara experienta in domeniul HORECA si cunostinte de limba engleza la nivel conversational.

In cadrul acestui targ, participantii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci si vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.

Agenda Eveniment:

Prezentare program - incepand cu ora 10:00

Sesiunea de interviuri - incepand cu ora 11:00

Locatia: Hotel Ibis Gara Nord, Bucuresti, sala Enescu B