Este sunetul echipei pe care o conduci acordat la muzica organizatiei tale? Esti un dirijor in afaceri care inspira membrii ansamblului sau isi arate creativitatea si puterea inovatiei? Recitalul echipei tale impresioneaza si genereaza aplauze si ovatii la scena deschisa?

Concert de LeadershipFoto: www.leadershipevents.ro

Vino sa inveti direct de la lideri de top in business, din viata sociala si din muzica arta leadership-ului si cum sa iti organizezi orchestra pentru a crea capodopere!

Miercuri, 24 Aprilie 2013, va avea loc la Ateneul Roman o premiera in Romania, evenimentulCONCERT DE LEADERSHIP, un regal de leadership, muzica si inspiratie.

Acest eveniment este oferit in premiera in Romania de Expense Reduction Analysts si European Professional Women Network.

Concertul de Leadership isi propune sa inspire managerii sa invete cum sa isi organizeze echipa sa fie in armonie cu muzica si cultura organizatiilor in care activeaza si, precum o orchestra, sa atinga excelenta profesionala si performante personale remarcabile.

In cadrul unei seri magice si inspiraţionale, participantii la aceasta gala vor avea ocazia de a invata cum sa creeze echipe dedicate si orientate strategic, capabile sa faca fata provocarilor actuale, la cel mai inalt nivel.

Sub bagheta marelui dirijor, compozitor si trainer in leadership, Maestrul Giorgio Fabbri, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, printre care Dan Pascariu, Leslie Hawk şi Raed Arafat, vor interpreta in fata auditoriului partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider si factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie. Recitalurile acestora vor fi urmate de interpretarile unor lideri de renume in mediul muzical, recunoscuti pe plan international, violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Nicolae Dumitru. Puntea celor doua lumi de leadership va fi construita prin bagheta Maestrului Giorgio Fabri, care va demonstra chintesenta devoltarii abilitatilor de leadership prin geniul a 5 mari compozitori Bach, Mozart, Brahms, Charlie Parker si Ludwig van Beethoven.

In jur de 750 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, cultural si corpul diplomatic, sunt asteptati sa umple pana la refuz sala Ateneului Roman pe data de 24 Aprilie pentru acesta experienta unica in care arta leadership-ului se va contopi cu muzica clasica interpretata de virtuozi ai scenei la cel mai inalt nivel.

Evenimentul va avea 2 sesiuni distincte si se va incheia cu o receptie cocktail.

5 motive pentru care nu trebuie sa ratezi acest eveniment unic:

  • O ocazie extraordinara de a intelege si deprinde tehnicile pentru a deveni un virtuoz in arta leadership-ului 
  • Un eveniment excelent ce raspunde nevoilor companiilor de a avea lideri capabili sa organizeze echipe dedicate si aliniate strategic 
  • O unica oportunitate de a intelege importanta acordarii fiecarui membru al echipei la muzica si sunetul organizatiei 
  • Expunerea de viziuni si idei inspirationale impartasite de Lideri de Top, prin exemple personale 
  • Un turnir inedit de leadership al fortelor creatoare ale profesionistilor in afaceri si in arta 

„Acest eveniment extraordinar va demonstra in premiera puterea leadership-ului de a transforma, de a schimba lumea, si de a sta la baza creatiei unor capodopere in arta, in lumea afacerilor, in mediul social si in ultima instanta in viata fiecaruia dintre noi. Liderii de marca pe care ii vom vedea pe 24 Aprilie au schimbat si influentat mii si zeci de mii de oameni atat direct, cat si indirect prin puterea exemplului personal ”, a declarat Cristian Ionescu, Country Manager Expense Reduction Analysts Romania, partenerul principal al evenimentului.

Profita de perioada de early bird si achizitioneaza-ti un bilet la tarif redus ACUM! Mai multe informatii despre eveniment si grila de tarife se gasesc pewww.leadershipevents.ro. Prin participarea la acest eveniment unic vei contribui indirect si la misiunea sociala a acestui eveniment, 5% din incasari fiind donate catre ONG-uri ce desfasoara programe educationale si dezvoltare pentru copii.

CONCERT DE LEADERSHIP este sustinut de DCTAX si ICAP Romania in calitate de sponsori, si INSEAD Alumni Association, ASEBUSS, EXEC-EDU si IE Business School ca parteneri de eveniment. ​