Peste 35.000 de vizitatori sunt asteptati la targul de locuri de munca eJobs care incepe vineri dimineata in pavilionul central al complexului Romexpo din Capitala. Cei care isi cauta un loc de munca pot discuta direct cu specialistii in recrutare ai companiilor prezente la targ si pot participa la workshop-uri gratuite de vanzari, HR, marketing, IT si project.

"Participa circa 100 de companii, dintre care 80 vor fi prezente cu standuri proprii. Vor exista mai multe sute de oportunitati de cariera. Totodata, in cele doua zile ale targului sunt programate 21 de workshop-uri gratuite pe teme ca resursele umane, marketingul si vanzarile, IT&C, voluntariatul si dezvoltarea personala", a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs citata de Agerpres.

Organizatorii recomanda participarea la targ cu un CV eJobs actualizat, in format SmartCV (prevazut cu un cod de bare), tiparit intr-un singur exemplar. Documentul va fi scanat si salvat automat in baza de date a companiilor alese de candidati, ceea ce conduce la "optimizarea timpului de aplicare si selectie, favorizand interactiunea umana, directa", au afirmat reprezentanti eJobs.

Targul eJobs este deschis de la ora 10.00 pana la 19.00 - vineri, iar sambata - pana la ora 17.00. Accesul este gratuit, pe baza de CV.