Pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani. Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15 000 de vizitatori, ajungand astfel la dimensiunile inregistrate inainte de criza economica.

Angajatori de TopFoto: www.hipo.ro

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate si ofera sansa vizitatorilor de a-si gasi un loc de munca in functie de background-ul educational si experienta pe care o detin. In functie de numarul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

IT-ul este unul dintre cele mai bine reprezentante domenii, iar acest aspect se reflecta si prin paleta larga de oportunitati de cariera pentru care cei interesati pot aplica. Din perspectiva dezvoltarii in industria IT, totul avanseaza, evolueaza si se upgradeaza, de la limbaje de programare, la softuri, tool-uri si gadgeturi. Companiile din IT prezente in cadrul Angajatori de TOP se ocupa in principal de dezvoltarea produselor software (securitate de date, game development, crearea de aplicatiilor mobile etc), dar exista si firme cu un focus pe mentenanta, suport si consultanta. Pe langa acestea, se adauga si centrele de cercetare si dezvoltare software.

In urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3400 de pozitii deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 26% pentru tineri intre 1-3 ani de experienta si 32% pentru candidati cu peste 3 ani experienta. In plus, in cadrul Angajatori de TOP, tinerii vor putea aplica la peste 20 programe de internship & trainee.

Pentru pozitiile deschise vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Editia din luna aprilie Angajatori de TOP ofera sansa celor care sunt in cautarea unui job sa intalneasca companii precum: EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, BRD - Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald's Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti pot fi accesate insectiunea special creata pe www.hipo.ro.