Esti in cautarea unui job? Vrei sa faci o schimbare in cariera ta sau poate vrei doar sa afli care este situatia actuala pe piata fortei de munca? Daca vrei sa afli care sunt companiile cu importante planuri de recrutare, ce joburi au deschise si cum te poti integra in cadrul companiei lor, te invitam la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Evenimentul va avea loc saptamana viitoare, pe 17-18 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si reuneste 100 de companii.

Angajatori de TOPFoto: Hipo.ro

Ce poti face in cele doua zile de eveniment? In primul rand iti recomandam sa iti pregatesti CV-ul pentru ca angajatorii au importante planuri de recrutare pregatite pentru aceasta toamna. Peste 3400 de oportunitati de cariera, dintre care 50% sunt pentru candidati cu 1-5 ani experienta, 44% joburi si programe adresate studentilor si personelor cu 0-1 ani experienta, iar 6% pozitii adresate persoanelor cu peste 5 ani experienta.

Nu uita de workshop-urile de cariera! Poti participa la 30 de workshop-uri si conferinte. Acestea reprezinta un cadru oportun de interactiune cu responsabilii in selectie si recrutare, specialisti in domeniu sau top management. Structura si tematicile abordate in cadrul workshop-urilor si conferitelor ofera o perspectiva de ansamblu asupra procesului de selectie si recrutare din cadrul companiilor, oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala pe care le ofera, inovatiile pe care le fac companiile in domeniile lor de activitate.

Pentru profesionistii IT am pregatit o conferinta speciala denumita TechTalks care va cuprinde 4 sesiuni din zona Java. Conferinta TechTalks va cuprinde ultimele noutati in materie de tehnologii, proiecte dezvoltate si studii de caz. Participarea la workshop-uri este posibila in baza preinscrierii pe www.hipo.ro.

Cateva exemple de pozitii deschise? Angajatorii sunt foarte activi in aceasta perioada, asadar oferta joburilor, in functie de nivelul de experienta, este diversa. Daca esti la inceputul carierei cateva exemple de pozitii pentru care poti aplica sunt: Consultant Asigurari de Viata, Junior Engineers, Accounts Payable Officer, Junior Account, General Ledger Analyst, Customer support. Pentru persoanele cu 1-5 ani experienta: Java Developer, SAP Consultant, Reprezentant vanzari corporate, HR Administrator, Support Engineer, iar pentru cei cu peste 5 ani de experienta: Product Manager, PHP Developer Specialist, Delivery Team leader Specialist, Manager Roaming Telecom, Backoffice Recruiting Specialist.

Care sunt cerintele companiilor? In urma unui sondaj realizat in randul companiilor prezente la eveniment, a reiesit un top al celor mai apreciate abilitati si competente care cuprinde:

1. Top 3 Hard Skills: cunostinte de programare (prin cele mai dorite sunt: Java, SQL, Python, C#, C++), cunostiinte de limbi straine la nivel avansat, cunostintele tehnice specifice domeniului in care activeaza;

2. Top 3 Soft Skills: dorinta de a invata lucruri noi, abilitati bune de comunicare si abilitatea de a lucra in echipa.

Ce companii poti intalni pe 17-18 octombrie la Sala Palatului? La eveniment vor fi prezente companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, printre care: Bitdefender, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Technology Center, British American Tobacco, Renault Romania, Microsoft, Accenture, BRD - Groupe Société Générale, Computer Generated Solutions, Dell, Ericsson, Genpact, HP, IBM, ING Asigurari de Viata, Oracle, Telekom Romania, Vodafone.

In plus in aceasta toamna, exista o serie de companii care participa pentru prima data in cadrul evenimentului sau au revenit dupa o perioada lunga de timp: Carrefour, Domo, eMAG, Avira, Cameron Romania, Amoma, Vodafone Shared Services Romania, Infosys, Volksbank Romania, Federal-Mogul Motorparts, Apprise Software, Video Recruit, Jobs4Hotels, Stock.com, Bucharest Professional Training College.

Prezenta la eveniment este gratuita in ambele zile, vineri 17 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00 si sambata 18 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului.