100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4000 de oportunitati de cariera si 15 000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie – Angajatori de TOP Bucuresti. Cele 4000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

Angajatori de TOP BucurestiFoto: Hipo.ro

La editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti vor fi cu 15% mai multe oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare. In perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, portalul de cariera www.hipo.ro a realizat studiul „Piata fortei de munca in 2015” aplicat pe un esantion de 261 de companii, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane. In urma interpretarii raspunsurilor a reiesit ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014. Aspect confirmat si de numarul oportunitatilor de cariera anuntat de catre companiile prezente la Angajatori de TOP. In aceasta primavara sunt deschise cele mai multe pozitii din ultimii 3 ani.

Pentru cele 4000 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru targul de joburi Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Ce salarii pot obtine persoanele care vor fi selectate pentru joburile in Bucuresti oferite in cadrul Angajatori de TOP? Estimarile companiilor in privinta salariilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, detinerea anumitor cunostinte tehnice sau competente legate de cunosterea unei limbi straine. In plus, in cazul profesionistilor conteaza foarte mult si rezultatele obtinute la locul anterior de munca, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, detinerea de certificari sau atestate. In urma centralizarii informatiilor primite, cei mai multi angajatori au spus ca salariile pentru un angajat entry-level se pot situa in intervalul 300 - 500E, pentru un angajat cu nivel mediu de experienta intre 700 – 1000E, iar pentru candidatii seniori se pot situa in intervalul 1000 – 1500E si peste 1500E. Conform studiului realizat de portalul de cariera www.hipo.ro („Piata fortei de munca in 2015”), pe langa salariul propus, angajatorii vor oferi si alte categorii de beneficii angajatilor, iar printre acestea sunt incluse: tichete de masa, asigurari medicale private, program de lucru flexibil, suport financiar pentru training-uri, decontarea abonamentului, abonament la sala de sport sau prime de Craciun.

Celor care vor fi prezenti saptamana viitoare la Angajatori de TOP Bucuresti, le recomandam sa participe la cele 3 tipuri de sesiuni, special create pentru dezvoltarea lor:

  • 1. SkillShops - o serie de workshop-uri care le ofera oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: DB Schenker, Humangest Group, Hewlet-Packard, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners, Oracle, TELUS International Europe, Accenture, Societe Generale European Business Services, Computer Generated Solutions Romania, Genpact, McDonald`s România, JTI Romania, Coca - Cola HBC Romania, Kaufland România, BRD-Groupe Société Générale, Schneider Electric, KMG International (Rompetrol), BearingPoint.
  • 2. TechTalks - o serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de: Teamnet International, Accenture, Vodafone Shared Services Romania, eMAG, Bitdefender, BCR, IBM, Ericsson Telecommunications Romania.
  • 3. Workshopuri Audit&Taxes - adresate studentilor si absolventilor ce isi doresc sa afle care sunt provocarile unei cariere in Audit&Taxe. Sesiunile vor fi sustinute de Deloitte Romania si EY Romania.

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro