Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a primit marti premiul Business Woman of the Year in cadrul Galei Business Woman 2016, potrivit Agerpres.

"Sunt extrem de critica cu propria activitate si cu propria persoana si sunt convinsa ca si dumneavoastra sunteti cei mai exigenti observatori ai propriei persoane si, de asemenea, ati si ajuns la anumite performante si de aceea si viitorul sunt convinsa ca va este deschis in fata, cu o lumina puternica, o lumina frumoasa, care vine din interiorul dumneavoastra. Va multumesc pentru aceste aprecieri, care ma responsabilizeaza, nu ma determina sa fiu ingamfata sau sa fiu aroganta", a spus Gabriela Firea.

Ea a fost premiata in urma unui proces de jurizare la care au participat importanti antreprenori si CEO din tara, care au votatcele mai de succes femei de cariera ale anului.

"Cred ca important este sa prioritizam ceea ce facem in viata noastra si sa acordam atentie si calitate timpului dedicat celor dragi, prietenilor, familiei pe care ne-o cladim, pentru ca atunci vom fi cu siguranta mult mai la inaltime si in domeniul profesional. Cred ca cele doua trebuie extrem de bine echilibrate si, de fapt, aceasta este adevarata arta a succesului: sa poti sa fii fericit in interior, astfel incat sa poti sa fii un om care mobilizeaza, un om care inspira, un om care da aripi celorlalti din jur si care degaja o energie pozitiva si nu una distructiva", a adaugat Gabriela Firea.

Printre femeile premiate in cadrul Galei s-a numarat si ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.