Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

30 posturi diplomatice si 26 posturi contractuale, scoase la concurs

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 3 martie 2008, 15:42 Economie | Cariere

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va organiza in perioada martie - mai a acestui an un concurs pentru ocuparea a 30 posturi diplomatice si a 26 posturi contractuale, potrivit unui comunicat de presa al ministerului. Concursul pentru posturile diplomatice este deschis candidatilor cu studii superioare de lunga durata la o institutie de invatamant superior din tara sau din strainatate absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, recunoscuta de Ministerul Educatiei. Pentru posturile contractuale concursul este deschis celor cu studii medii sau superioare de lunga sau scurta durata (in functie de profil) la o institutie de invatamant superior din tara sau din strainatate absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, recunoscuta de minister.

In cazul concursului pentru ocuparea posturilor diplomatice, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa cunoasca doua limbi straine, din care cel putin una de circulatie internationala; studii postuniversitare si experienta in domeniul relatiilor internationale putand constitui un avantaj; lipsa antecedentelor penale, detinerea exercitiului tuturor drepturilor civile si politice prevazute de lege; cunostinte de utilizare a tehnologiei informatiilor; stare de sanatate buna, dovedita cu certificat medical eliberat de medicul de familie; tinuta morala si civica corespunzatoare exigentelor diplomatice; aptitudini fizice si psihice corespunzatoare activitatii diplomatice.

Pentru posturile contractuale, candidatilor li se mai cere: sa fie cetateni romani; sa nu fi suferit vreo condamnare pentru fapte care i-ar face incompatibili cu functia pentru care candideaza; sa indeplineasca cerintele legale specifice ale posturilor scoase la concurs/examen pentru care candideaza, precum si cele prevazute in descrierea postului; sa se bucure de capacitate deplina de exercitiu; sa fie apti de munca.

Inscrierea la concurs se va face pana la data de 30 aprilie 2008, la sediul MAE din Aleea Alexandru nr. 31. Formularele de inscriere la concurs (cerere tip, CV, fisa personala, bibliografia de concurs) vor fi afisate la avizierul MAE si pe pagina web a MAE, www.mae.ro, la capitolul Oportunitati de  angajare, in perioada 11-14 martie 2008.

Articol sustinut de Superbrands

JW Marriott, orasul din mijlocul orasului

Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii: 402 camere si apartamente elegante, cele mai mari camere de 5 stele din zona, cu o suprafata medie de 36.8 mp, sase restaurante si lounge-uri, 12 sali de evenimente, dintre care doua ballroom-uri ce pot gazdui impreuna pana la 1.200 de persoane. Cladirea mai adaposteste un centru de fitness si spa, cu piscina interioara, o galerie de magazine de branduri internationale de lux ce acopera o suprafata de peste 2.700 mp, spatii de birouri de 11.000 mp si o parcare generoasa de 550 de locuri.

1889 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi