Orkla Foods Romania (OFR) a numit-o in functia de director executiv pe Manuela Banu, care pana in prezent a detinut pozitia de director de operatiuni, potrivit unui comunicat al companiei. “Voi stabili noua strategie de dezvoltare si categoriile pe care ne vom concentra tinand cont de conditiile actuale ale pietei’’, a declarat Manuela Banu pentru a-si descrie primii pasi.

"Manuela cunoaste afacerea din Romania si detine combinatia perfecta de competente in contextul provocarilor actuale", a declarat Uwe F. Birkkjaer, director general si CEO pentru Orkla Foods CEE. ‘’Initial se ocupa de afacerea cu produse profesionale si de vanzari, ulterior competenta sa extinzandu-se si asupra operatiunilor din cadrul companiei", a mai spus Birkkjaer.

Manuela Banu, in varsta de 41 de ani, s-a alaturat echipei Orkla in anul 2002, ea coordonand procesul de integrare al companiilor Ardealul si Royal Brinkers.

Orkla Foods Romania este membra a Grupul Orkla, una dintre cele mai mari companii cotate la bursa din Norvegia, care activeaza in domeniile bunurilor de consum de marca, materialelor speciale, chimiei si investitiilor financiare. Divizia de produse alimentare a Grupului Orkla detine unitati de productie in 14 tari.