UPC Romania a numit-o in functia de director financiar pe Severina Craiciu, care anterior a activat la CA IB Romania, banca de investitii a Grupului Unicredit. Potrivit unui comunicat al companiei, Severina Craiciu are o experienta financiara si operationala variata, cu specializare pe industria de media si telecomunicatii.

Noul director financiar al UPC Romania a absolvit Facultatea de Comert de la Academia de Studii Economice Bucuresti in 1996 si este membru al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili.

De-a lungul carierei sale, Severina Craiciu a fost implicata activ in procese si activitati atat financiare, cat si operationale, precum integrarea unei companii de internet, implementarea sistemului contabil Scala si integrarea acestuia cu sistemele de facturare, implementarea de sisteme de dubla contabilitate (locala si internationala), coordonarea proceselor de raportare locala si internationala, precum si supervizarea procesului de management contabil.

Printre companiile pentru care a lucrat Severina Craiciu se numara CME Development Corporation din Londra, Metromedia International Telcell in Londra si Romania, KPMG in Bucuresti si Manchester. De asemenea, a fost director general al Metromedia International Telcell in Lituania.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din Romania care in prezent deserveste aproximatiiv 1,3 milioane de clienti din aproximativ 200 de orase. Compania a intrat pe piata romaneasca in 1992 si este afiliata la Liberty Global.