Albalact Alba Iulia l-a numit in functia de director general pe Traian Simion, care pana in prezent a fost ocupat functia de director comercial, se arata intr-un comunicat al companiei. Potrivit propriilor declaratii, dezvoltarea unor ferme proprii, dezvoltarea portofoliului si pregatirea personalului reprezinta unele dintre prioritatile mandatului sau.

"Traian Simion a dovedit a fi un manager de valoare, iar noua sa pozitie de director general arata cat de importanta a fost contributia sa in evolutia Albalact. Consolidarea echipei noastre manageriale ne va ajuta sa implementam cu succes planurile strategice de dezvoltare pe care compania le are”, a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact Alba Iulia.

Traian Simion, in varsta de 43 de ani, s-a alaturat Albalact in octombrie 2005, ca director comercial. Inainte sa se alature echipei Albalact, in perioada august 2001 – martie 2005, Simion a ocupat functia de director executiv de vanzari si distributie si apoi consultant de proiecte in cadrul companiei multinationale SAB Miller, divizia URSUS Breweries. In perioada 1999-2001 a fost director de vanzari si trade marketing la BHL, producator al berii Ciuc, Gambrinus, Hategana.

Noul director general al Albalact a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti in anul 1989, iar in perioada 2000 – 2005 a urmat cursuri de specializare in management european, finante, vanzari si distributie la Bruxelles si Praga.

Compania Albalact - Alba Iulia este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999. Compania are peste 500 de angajati si peste 3500 de actionari si este listata pe piata Rasdaq. Pe langa marca omonima Albalact, in portofoliul companiei se gasesc produsele lactate proaspete comercializate sub brandurile Fulga si Zuzu.