Anghel Burghila, fostul director general al companiei Fata Asigurari, a fost numit director de asigurari agricole la societatea Asitrans-Euroins, subsidiara romaneasca a grupului bulgar Eurohold, potrivit NewsIn. Burghila isi propune, pentru acest an,"dezvoltarea retelei de vanzare si instruirea personalului pentru subscrierea de produse de asigurari agricole, precum si dezvoltarea de produse noi de asigurare, conform cerintelor clientilor".

Pentru acest an, compania vrea sa inregistreze subscrieri de peste un milion de euro pe segmentul de asigurarile agricole, a precizat Anghel Burghila.

Asitrans-Euroins si-a planificat pentru acest an inregistrarea unui volum de prime brute subscrise de 50 milioane euro, atingerea unei cote de piata de 2,3% si deschiderea unei noi linii de afaceri.

Societatea de asigurari Asitrans-Euroins a inregistrat anul trecut prime brute subscrise de 91,17 milioane lei (27,3 milioane euro). Compania si-a extins anul trecut reteaua teritoriala pana la aproape 95 de unitati si si-a propus sa-si creasca in acest an numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007. Tot anul trecut, Asitrans-Euroins a introdus in portofoliul de produse asigurarea culturilor agricole.