Directorul general al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a preluat la sfarsitul saptamanii trecute presedintia Consiliului de Administratie al companiei, inlocuindu-l in aceasta functie pe Achim Saul, se arata intr-un comunicat al grupului german. In luna martie, Frank Hajdinjak l-a inlocuit pe Achim Saul si in functia de director general al E.ON Gaz Romania Holding.

In acelasi timp, fostul director general al E.ON Gaz Distributie, Marc-Daniel Buck a devenit presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Distributie, iar Dan Morari, pana acum director general adjunct, a fost investit in functia de director general.

Aceste schimbari in componenta managementului vor asigura continuitatea proiectelor incepute dupa privatizare.

„Ne propunem in continuare imbunatatirea serviciilor catre clientii nostri prin ofertarea unor modalitati de plata moderne, precum si continuarea modernizarii centrelor de relatii cu clientii. De asemenea, vom lucra in continuare la imbunatatirea conditiilor de siguranta prin investitii masive si sustinute in reabilitarea retelei de distributie a gazelor naturale. Dorim, de asemenea, sa asiguram cantitatile necesare de gaze populatiei prin incheierea unor contracte avantajoase de achizitii gaze din toate sursele disponibile pentru Romania,” a declarat Frank Hajdinjak.

E.ON Gaz Romania este fosta Distrigaz Nord preluata in 2005 de grupul german de utilitati E.ON.