Furnizorul local de servicii IT, IIRUC Service, a anuntat joi numirea lui Adrian Gheorghe, in functia de director financiar al companiei. Adrian Gheorghe, care anterior a fost vice-presedintele executiv al diviziei financiare si strategie din cadrul Bancpost Romania, va conduce o echipa de 24 de angajati. IIRUC Service a fost preluata la inceputul anului trecut de catre grupul Raiffeisen Informatik, al doilea furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra anuala de afaceri de peste un miliard de euro.

Anterior acestei numiri, Adrian Gheorghe a ocupat pozitia de vice-presedinte executiv al diviziei financiare si strategie din cadrul Bancpost Romania. El a mai detinut functia de director al directiei de contabilitate si control financiar in cadrul Raiffeisen Bank si ABN AMRO. Acesta a mai activat si in cadrul ministerului Sanatatii si a companiei de consultanta PriceWaterhouseCoopers Romania.

In 2008, IIRUC Service a inregistrat o cifra de afaceri de 7,8 milioane euro, dupa o cifra de afaceri de 5,2 milioane euro in anul anterior, conform datelor companiei.