Dupa lansarea primului serviciu de joburi prin Twitter, Microjobs.ro, agentia de comunicare in social media Prodigy° a lansat joi impreuna cu motorul de cautare de joburi balaur.ro un agregator de anunturi premium de angajare cu locuri de munca platite cu cel putin 1000 de euro, numit 1000eu.ro. Site-ul contine in prezent circa 260 anunturi active cu salarii peste 1000 euro, iar reprezentantii Prodigy estimeaza ca portalul a costat aproximativ 10.000 euro.

1000eu.ro foloseste platforma www.balaur.ro, ce aduna ofertele de locuri de munca de pe 14 cele mai importante site-uri de profil din Romania si culege informatii suplimentare despre ele. Platforma poate servi anunturile ordonate dupa criteriile de cautare specificate de utilizator, cuvinte cheie ce descriu: jobul, salarizarea dorita, localitatea, angajatorul si altele.

“Ideea acestui proiect a aparut anul trecut cand era o criza de oameni si aceasta pozitionare premium putea sa atraga atentia. A venit criza si am amanat ideea, insa mi-am dat seama ca acum poate fi mai util ca oricand. Piata de munca din Romania ofera inca numeroase oportunitati de dezvoltare, iar noile canale de comunicare isi vor dovedi eficienta asupra traditionalelor website-uri cu anunturi de angajare. O prima dovada a acestui fapt - acum, la momentul lansarii, site-ul 1000eu.ro contine deja aproximativ 260 anunturi active cu salarii peste 1000 euro”, sustine Cristian Manafu, senior partner in cadrul Prodigy°.

Manafu a mai declarat pentru HotNews.ro ca "o estimare a resurselor financiare ale celor doua companii pentru crearea acestui site ar fi de circa 10.000 euro".

Aceasta nu este singura initiativa online pe segmentul locurilor de munca a Prodigy°. In luna martie a acestui an, agentia a lansat in parteneriat cu Zoom-Studios site-ul de locuri de munca Microjobs.ro, un serviciu ce foloseste platforma de blogging Twitter.

Prodigy° este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, fost jurnalist in presa de afaceri si actualmente partener in cadrul companiei de organizare evenimente business Evensys.

www.balaur.ro este un motor de cautare de joburi din Romania. Site-ul este dezvoltat de o echipa de trei tineri antrepenori (Cristian Strat, Silviu Ganceanu, Mircea Pasoi) ce au acumulat experienta ca ingineri software la Google si Microsoft.