Petr Sichrovsky a fost inlocuit incepand cu 1 noiembrie anul acesta, de la conducerea Xerox Romania si Republica Moldova, cu Gabriel Pantelimon, care anterior a fost director de vanzari in cadrul grupului pentru Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia. Din noua functie, Gabriel Pantelimon, cu o vechime de 13 ani in cadrul companiei, va fi responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru filiala Xerox.

Gabriel PantelimonFoto: Xbox

Conform anuntului facut marti de companie, Gabriel Pantelimon s-a alaturat echipei Xerox in 1997, in cadrul departamentului de vanzari. De atunci, el a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit in 2008, Global Accounts Manager - Xerox Central Eastern Europe, Israel and Turkey, iar in 2009 Sales and Marketing Director - Xerox Central Eastern Europe, Israel and Turkey (CIT).

Pantelimon a absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti, Sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, detine un MA la University of Surrey, Guildford in European Area Studies si un MBA la Bucharest School of Management.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani.