RBS Romania l-a numit in functia de director financiar pe George Calinescu, incepand cu luna ianuarie a acestui an, se arata intr-un comunicat al bancii. Inainte de a fi numit in actuala pozitie, el a detinut in ultimii sase ani o serie de functii in departamentul financiar la RBS Romania.

Aceasta numire vine dupa alte doua promovari care au avut loc la sfarsitul anului trecut. Una dintre acestea a avut loc in octombrie, cand Mircea Spinei a fost avansat in functia de director tranzactii bancare.

Cea de-a doua promovare, care a avut loc in decembrie, a fost a Dorinei Dumitrescu in functia de director juridic, care a mai ocupat aceasta functie in perioada 1996 ¬ 2001 in cadrul bancii, la vremea respectiva ABN AMRO Romania. Ea a revenit in cadrul bancii in martie 2010, avand rolul de consultant. Intre 2001 si 2010, Dorina Dumitrescu a lucrat pentru diverse firme de profil si si-a deschis propriul birou de avocatura.

Grupul RBS a intrat pe piata din Romania in 2007, dupa ce a preluat operatiunile locale ale bancii olandeze ABN Amro, care au trecut in 2008 sub brandul creditorului britanic.