Allianz-Tiriac Asigurari a numit-o, incepand cu data de 1 iulie, pe Daniela Grigore in functia de directorul executiv operatiuni, ea urmand sa coordoneze diviziile daune, tehnologia informatiei (IT) si operatiunile de tip back-office privind managementul politelor si al intermediarilor, se arata intr-un comunicat al asiguratorului. De la aceeasi data, Cristian Ionescu este noul director executiv financiar al companiei, care va coordona activitatile diviziilor financiar-contabilitate, controlling si investitii.

Daniela Grigore are o experienta de peste 20 de ani in asigurari, activand in acest domeniu din anul 1991. In ultimii 4 ani, ea a indeplinit functia de director responsabil cu daunele in cadrul Allianz-Tiriac. Incepand cu data numirii sale in functia de COO, Daniela Grigore va face parte din Consiliul Director al Allianz-Tiriac, alaturi de directorul general al companiei, Rangam Bir, si de directorul general adjunct responsabil cu activitatile de vanzari, Ileana Cucos. Consiliul Director este structura executiva superioara cu rol decizional care coordoneaza activitatea diviziilor si departamentelor din Administratia Centrala si a unitatilor teritoriale in vederea implementarii strategiei companiei.

Cristian Ionescu lucreaza in asigurari de 13 ani, experienta sa in domeniu fiind legata in ultimii 11 ani de activitatea desfasurata in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. In perioada 1995-2011, Cristian Ionescu a fost seful diviziei financiare din cadrul companiei. Incepand cu data de 1 iulie 2011, Cristian Ionescu va fi, de asemenea, membru al Comitetului Executiv al Allianz-Tiriac, structura ce reuneste membrii Consiliului Director si sefii diviziilor de subscriere asigurari generale, respectiv de viata, directorul diviziei IT si directorul executiv al Allianz-Tiriac Pensii Private.