In contextul economic actual, o strategie clara este mai importanta ca oricand. Mai mult decat atat, executia strategiei trebuie sa fie realizata sistematic si precis, folosind un sistem de management riguros, bazat pe cele mai bune practici internationale de management, dar validat si in mediul economic romanesc.

Firme precum IKEA Romania, Prutul SA, UniCredit Tiriac Bank, ISPE SA sau EOS KSI Romania, cat si institutii publice ca Ministerul Finantelor Publice sau Ministerul Administratiei si Internelor au decis deja sa foloseasca Balanced Scorecard (BSC) ca sistem de management integrat al planificarii strategice si managementului performantei in executia strategiei.

Balanced Scorecard Romania si Corporater Romania sunt anul acesta co-organizatori ai unui eveniment de exceptie: Conferinta Balanced Scorecard Romania, care are loc pe 11 Iunie, la Hilton Athenee Palace, in Bucuresti.

Conferinta ofera o oportunitate extraordinara managerilor romani sa interactioneze cu experti internationali in domeniul formularii si executiei strategiei si de a identifica solutii care le vor permite sa foloseasca un management sistematic al strategiei si performantei in organizatia lor. In cadrul acestui eveniment:

  • Aducem in Romania specialisti cu cea mai inalta expertiza internationala in BSC, pentru a vorbi in cadrul Conferintei.
  • Identificam detaliile esentiale ale utilizarii corecte a BSC, pentru asigurarea beneficiilor sistemului de management.
  • Descriem metodologia pentru implementarea BSC care a rezistat testului practicii in sute de proiecte, in diverse tipuri de organizatii, domenii si zone geografice.
  • Demonstram practic modul de utilizare a unui Sistem Expert pentru implementarea si utilizarea BSC.
  • Invitam in cadrul Conferintei organizatii din Romania care au adoptat BSC, sau care au proiecte de implementare a Balanced Scorecard, pentru a ne impartasi experienta lor si motivul pentru care au adoptat Balanced Scorecard.
  • Facilitam discutia libera in cadrul unei mese rotunde cu expertii internationali prezenti la Conferinta.

Cine ar trebui sa participe la aceasta Conferinta? Managerii care au responsabilitatea:

  • Cresterii performantei in intreaga organizatie sau doar intr-o parte a sa.
  • Punerii in aplicare a Strategiei firmei sau institutiei.
  • Transformarii si perfectionarii proceselor si structurii organizatiei.
  • Planificarii strategice sau a integrarii strategiei in buget si in planurile operationale.

Detalii suplimentare (profilul vorbitorilor, agenda, formularul de inscriere) se gasesc pe site-ul Conferintei, la: http://www.balanced-scorecard.ro/conferinte.

Inscrierea se poate face si prin e-mail, trimitand datele participantilor si organizatiei la adresa: conferinte[at]bscol.ro.

Despre Corporater Romania

Infiintata in anul 2000, in Norvegia, Corporater AS (www.corporater.com) este azi un grup de firme dedicat dezvoltarii si implementarii sistemelor de management al performantei, inclusiv prin Balanced Scoreacard. Cu birouri si centre de dezvoltare in Statele Unite, America de Sud, Europa, Asia si Orientul Mijlociu, Corporater a infiintat la inceputul acestui an firma Corporater Romania, care are atat responsabilitate locala, cat si regionala (Europa Centrala si de Est).