Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului transporturilor, Ovidiu Silaghi, in cadrul sedintei extraordinare de luni a Guvernului, sa-i transmita secretarului de stat, Horatiu Buzatu, ca nu-i plac glumele sale. Buzatu a spus recent ca nu se va putea circula pe autostrada Bucuresti-Ploiesti daca vine sfarsitul lumii inainte de a fi terminata. "Stiti cum e, siguri nu putem fi niciodata. S-a anuntat si sfarsitul lumii daca nu ma indoiesc undeva la sfarsitul acestei luni. Daca vine sfarsitul lumii inainte, atunci nu vom mai putea circula", a spus Buzatu dupa ce a fost intrebat daca se va putea circula pe autostrada pe 30 iunie. Ponta i-a mai solicitat ministrului sa viziteze saptamana aceasta din nou santierele autostrazilor, chiar daca a facut-o deja zilele acestea.

Saptamana trecuta, Silaghi a verificat stadiul lucrarilor de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, iar luni, 2 iulie, a vizitat santierul de pe autostrada Soarelui. Aceste vizite au fost facute la solicitarea premierului.

Autostrada Bucuresti - Ploiesti nu va fi deschisa circulatiei pe 30 iunie, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dupa ce a verificat stadiul lucrarilor pe santierul Autostrazii A3. "Intr-o luna de zile speram sa putem da drumul la circulatie, iar receptia finala sa se faca potrivit tuturor normelor tehnice", a precizat Ovidiu Silaghi.

De asemenea, pe 20 iulie va fi deschis circulatiei tronsonul Cernavoda-Medgidia de pe Autostrada Soarelui in regim de drum national, in timp ce, de la aceeasi data, pe portiunea Medgidia-Constanta se va putea circula in regim de autostrada.