Rovinieta poate fi achizitionata, incepand de miercuri, de la toate oficiile Postei Romane, a anuntat intr-un comunicat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), potrivit Agerpres.

CNADNR a reinnoit conventia cu Posta Romana pentru achizitionarea rovinietei, dupa ce in urma cu doua zile anunta ca rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana din motive care tin de respectarea legislatiei in vigoare.

"Incepand cu data de 3 octombrie s-a reinnoit conventia intre CNADNR si CN Posta Romana, ca urmare a indeplinirii conditiilor prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania (rovinieta) poate fi achitat si la punctele de lucru ale CN Posta Romana, afisate pe site-ul www.cnadnr.ro, la sectiunea 'Roviniete - Puncte de distributie'", se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Lista completa a punctelor de lucru apartinand partenerilor CNADNR SA poate fi consultata pe site-ul oficial al companiei.