Peste 5.000 de persoane au vizitat standul companiei Kastamonu Romania in cele cinci zile de participare ca expozant in cadrul Salonului International de Mobila - SIM 2012, cel mai important eveniment de profil din Romania. Cu o suprafata generoasa - 120 mp, standul Kastamonu a prezentat vizitatorilor atat cele 12 modele de fete de usi fabricate la Reghin, cat si cele 75 decoruri de PAL melaminat care compun colectia de debut Kastamonu Romania - VISION 2012. Pe durata targului, reprezentantii companiei au avut discutii cu peste 150 de companii cu activitate in industria de profil, in vederea dezvoltarii sau initierii de noi colaborari.

Participanti la SIM 2012Foto: Kastamonu Romania

"Am avut un aflux de vizitatori consistent, atat din din categoria consumatorilor finali, care au fost incantati sa descopere elementele de noutate din colectia de PAL melaminat, cat si reprezentanti ai unor firme din industria de profil, producatori de mobilier, revanzatori de materiale si accesorii pentru mobilier precum si firme ce activeaza in domeniul amenajarilor interioare. Acestia au dorit sa afle cat mai multe informatii despre companie, portofoliul de produse, precum si detalii cu privire la gama de decoruri, modele si finisaje disponibile. Au vizitat standul nostru si colaboratori existenti, care au dorit sa se familiarizeze cu noile produse din portofoliul companiei, vizand noi oportunitati de colaborare pentru viitorul apropiat", a declarat Radu Corabian, directorul de vanzari al Kastamonu Romania.

Targul, desfasurat intre 19-23 septembrie, a fost evaluat inca de la inceput de catre conducerea companiei ca o foarte buna oportunitate de a promova noile produse din portofoliu si a coincis cu debutul livarilor de PAL melaminat din productia noii fabricii Kastamonu din Reghin. Unul dintre obiectivele participarii la targ a fost prezentarea noului nume al companiei - Kastamonu Romania precum si confirmarea apartenentei la grupul de firme Kastamonu Entegre.

"Din punctul nostru de vedere, participarea la targ a fost un succes, ne-am indeplinit toate obiectivele urmarite. Suntem convinsi ca, pe termen mediu si lung, participarea la SIM 2012 va influenta si volumul vanzarilor, mai ales prin prisma faptului ca prezenta noastra a fost perceputa ca o certitudine a intrarii pe piata de PAL din Romania a unui nou si important jucator Kastamonu Romania", a mai spus Radu Corabian.