Din ce in ce mai multe firme incearca sa maximizeze eficienta cu care aloca fondurile destinate acordarii primelor si a cadourilor de Paste, Craciun, 8 Martie sau 1 Iunie. Pentru aceasta, este necesara o comparatie intre cele mai populare tipuri de cadouri oferite de firmele din Romania.

Card ComplimentsFoto: Edenred

Ilustratia de mai jos evidentiaza avantajele si dezavantajele principalelor tipuri de beneficii oferite de firme pentru recompensarea angajatilor cu ocazia unor evenimente speciale.

Tichetele si cardurile cadou reprezinta calea de mijloc intre primele in bani cash (varianta impersonala si efemera) si cadourile fizice (varianta personala, dar ineficienta). Riscul ca un cadou tangibil sa nu fie pe placul beneficiarului este considerabil.

Un studiu efectuat in luna noiembrie 2012 de Mednet Marketing Research Center pentru Edenred arata ca peste o treime dintre romani (36,4%) au declarat ca au primit in ultimul an cadouri inutile sau pe care nu si le-au dorit.

In concluzie, alegerea cadoului potrivit poate fi o misiune greu de indeplinit, mai ales ca este foarte important ca acesta sa reflecte fidel nevoile si dorintele destinatarului.

Oferiti libertatea de alegere cu Ticket Cadou® si cardul Compliments® emise de Edenred!

Beneficiarii pot opta pentru cadoul dorit dintr-o gama larga de articole comercializate in cea mai extinsa retea de magazine partenere: imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, electrocasnice, cosmetice, carti, flori etc.

Ticket Cadou® reprezinta tichetul cadou numarul 1 din Romania care ofera flexibilitate, avantaje logistice si fiscale pentru firmele ce aleg sa foloseasca acest tip de beneficiu in relatia cu proprii angajati, parteneri de afaceri, sau clienti.

Cardul Compliments® este primul card preplatit adresat in exclusivitate companiilor din Romania care reprezinta varianta eleganta de recompensare si motivare a clientilor sau a partenerilor de afaceri, functionand similar cu un card bancar. Acesta ofera o deductibilitate fiscala maxima atunci cand este utilizat in context social, cu ocazia evenimentelor prevazute la art. 55, alin. 4, lit. a) din Codul Fiscal.

Cardul Compliments® se poate personaliza cu imaginea, logo-ul si mesajul dorit de companie:

Daca oferiti angajatilor un Card Compliments® cu ocazia Pastelui, nu datorati statului niciun impozit pe venit si nici contributii la asigurarile sociale, medicale, sau de somaj, la nivel de angajat sau de angajator in limita sumei de 150 de lei/beneficiar.

Lista principalilor parteneri Ticket Cadou®:

Lista principalilor parteneri Compliments®: