Camera de Comert Italiana pentru Romania in colaborare cu Confindustria Romania a organizeaza conferinta "Viitorul energiilor regenerabile in Romania: dezbatere privind ultimele noutati legislative", miercuri, 26 iunie, la sala Atlas 2 a Radisson Blu Hotel Bucuresti.

Printre cei care vor lua cuvântul, până în acest moment au confirmat prezenţa E.S. Diego BRASIOLI, Ambasadorul Italiei la Bucureşti, domnul Roberto SCAGNOLI, Preşedintele Camerei de Comerţ Italiene pentru România, domnul Mauro Maria ANGELINI, Preşedintele Confindustria Romania, doamna Silvia VLĂSCEANU, Consilier Parlamentar Comisia industrii şi Servicii, doamna Otilia MARIN, Director General ANRE.

A fost invitat să participe şi un reprezentant din partea Guvernului României pentru a le transmite participaţilor un mesaj oficial.

Pe durata conferinţei biroul de avocatură Tonucci & Partners va analiza şi va interpreta legea recent modificată. Vor exista, de asemenea, intervenţii cu privire la sistemul de finanţare bancară, precum şi experienţe relatate de către EPC şi developer.

Evenimentul vine în întâmpinarea numărului semnificativ de firme italiene care au investit în România în sectorul energiilor regenerabile şi care în acest moment sunt preocupate de modul în care îşi vor putea recupera sumele investite.