Petre Sandru este numit in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Sandru va prelua responsabilitatile noii functii incepand cu 1 septembrie, informeaza un comunicat al companiei.

Noua pozitie a lui Petre Sandru survine in urma reorganizarii, incepand cu 1 august, a Central Southern Europe (CSE) Business Unit, prin trecerea de la cinci regiuni la patru, fiecare dintre acestea reflectand regiunile recent anuntate ale Coca-Cola Hellenic.

In noua sa functie, Petre Sandru va fi responsabil de intreaga activitate a Companiei Coca-Cola din Romania si Moldova si ii va raporta direct lui Vikas Chawla ¬ Franchise Operations Director pentru Regiunea Europa de Sud-Est, numit in aceasta functie incepand cu 1 octombrie.

¬In aria de responsabilitate a lui Petre Sandru vor fi gestionarea in parteneriat cu imbuteliatorii a operatiunilor comerciale si dezvoltarea strategiilor de optimizare a vanzarilor si profitabilitatii, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu si lung din fiecare tara, precum si definirea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare pentru cele doua tari.

Cu o experienta de 8 ani in cadrul Companiei Coca-Cola, el a fost responsabil pana in prezent de activitatile comerciale din patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se alatura Companiei Coca-Cola, Petre a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite pozitii ce includ vanzari, trade marketing, marketing, logistica si achizitii.