Proiect de lege pentru modificarea OUG privind stimularea infiintarii de microintreprinderi: Sintagma "intreprinzatori tineri" va fi inlocuita cu "intreprinzatori debutanti in afaceri"

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 30 aprilie 2014, 19:16 Economie | Companii

Guvernul a aprobat miercuri sub forma de proiect de lege un act normativ privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri. Proiectul de act normativ elimina conditia de varsta maxima pentru a permite accesul intreprinzatorilor la facilitatile acordate prin inlocuirea in textul legislativ a sintagmei "intreprinzatori tineri" cu sintagma "intreprinzatori debutanti in afaceri".

Initial era proiect de Ordonanta de Urgenta, insa Guvernul l-a transformat in proiect de lege care va fi transmis Parlamentului.

Potrivit Ordonantei 6/2011, tinerii pana in 35 de ani care infiinteaza microintreprinderi pot beneficia de o serie de facilitati fiscale timp de trei ani.

Citeste aici mai multe detalii cu privire la OUG 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1411 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri