Tine cont de pozitionare

Inocenta nu ucideFoto:

Un apartament aflat la parterul sau etajul intai al unui bloc necesita un grad diferit de protectie fata de apartamentele aflate la etaje superioare. Daca vorbim despre o casa, trebuie sa tinem cont de gradul de izolare si de zona in care este amplasata. Tipul de sticla, sistemele de inchidere, modul de montare al usilor si ferestrelor, toate aceste elemente ofera tabloul complet al nivelului de siguranta al locuintei.

Nu alege intre confort si siguranta

Indiferent de optiunea de design interior, elementele care asigura legatura cu exteriorul, ferestrele si usile, trebuie sa imbine atat confortul, cat si siguranta. Alege materialele performante, produse la standarde inalte de calitate, care sa imbine intr-un mod armonios functia estetica cu cea practica.

Optimizeaza rolul ferestrelor

70% din suprafata unei ferestre este reprezentata de sticla. Pentru a evita accidentele, se recomanda folosirea unui tip de sticla ce ofera protectie la spargere: sticla laminata SGG STADIP. Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. In acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute.

Acorda atentie sporita balcoanelor si teraselor

In prezent, in Romania, majoritatea balcoanelor si a teraselor sunt "inchise" cu sticla simpla cu o grosime de 4 mm. Alegerea sticlei laminate SGG STADIPᅡ pentru terase si balcoane ofera protectie impotriva accidentelor si a efractiei. Inchiderea terasei sau balconului nu inseamna doar izolare termica sporita, ci si cresterea nivelului de protectie al locuintei.

Informeaza-te

Optiunile simple, dar practice si eficiente, pot aduce beneficii majore calitatii si sigurantei vietii. Cand alegi tipul de sticla pentru ferestrele locuintei tine cont de faptul ca, sticla potrivita, inseamna reducerea riscului de accidente si de patrundere prin efractie. Descopera sticla laminata SGG STADIP pe www.sticlasigura.ro