MedLife a lansat miercuri, 12 noimebrie 2014, prima hyperclinica a companiei din orasul Constanta. In urma unei investitii de 2 milioane de euro, noua clinica ofera echipamente medicale de top, dar si un Centru de Excelenta in Dermatologie Estetica -DermaLife, care ofera servicii integrate pentru problemele pielii.

Hyperclinica MedLife ConstantaFoto: HotNews

"Constanta reprezinta unul dintre orasele strategice pentru planul nostru de extindere si dezvoltare, fapt sustinut si de investitiile pe care le-am realizat pana acum in aceasta localitate. Am achizitionat un laborator, am deschis o clinica de mari dimensiuni dotata cu echipamente medicale ce reprezinta o noutate chiar si la nivel international, am dezvoltat un centru de excelenta in dermatologie estetica, am investit intr-un departament performant de imagistica, si nu in ultimul rand am amenajat o farmacie proprie. Toate aceste dezvoltari ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider in sud estul Romaniei si sa devenim operatorul medical preferat atat de companii, pe segmentul corporate, cat si de platitorii directi, pe segmentul de fee for services", a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Mihai Marcu a specificat ca din punct de vedere al echipmantelor, MedLife este compania cu cele mai importante investitii.

  • Pana in momentul de fata 45.000 de constanteni si-au facut analizele la MedLife inainte de a exista laboratorul din Constanta.
  • Pe an, MedLife are aproximativ 8000 de pacienti constanteni in Bucuresti, ceea ce arata apetenta oamenilor pentru serviciile companiei, dar si necesitatea deschiderea unei astfel de clinici la malul marii. 

La Hyperclinica MedLife Constanta vor fi prezenti 22 de medici, care vor beneficia si de sprijinul a 10 doctori din Bucuresti care vor veni saptamanal la Constanta.

Hyperclinica MedLife Constanta ofera pacientilor consultatii si investigatii complete pentru 22 de specialitati medicale, analize de laborator si farmacie, toate in acelasi loc.

Aditional, Hyperclinica din Constanta dispune de un departament de imagistica dotat cu RMN 3T. Calitatea imaginilor, solutia completa de aplicatii clinice si bobine, impreuna cu un sistem de gradieni de cea mai inalta clasa, fac din sistemul 3T Achieva TX din cadrul clinicii MedLife echipamentul cel mai performant, cu cea mai inalta eficienta in diagnostic clinic.

In plus, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica reuneste, sub coordonarea doamnei doctor Viviana Iordache, toata gama de servicii de dermatologie, de la investigatii specifice bolilor de piele, pana la diagnostic si tratament de ultima generatie.

Centrul beneficiaza de cea mai moderna aparatura medicala in domeniu, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter, un bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata.