Cand spunem casa, ne gandim, de fapt, la acasa, locul in care ne simtim protejati si in siguranta. Dar, pentru ca dragostea nu ne protejeaza in fata pericolelor la care poate fi supusa gospodaria personala, este indicat sa ne luam toate de precautie pentru ca linistea caminului sa ne fie asigurata.

Inocenta nu ucideFoto:
  • Verifica de fiecare data cand pleci de-acasa usile si ferestrele locuintei

Stii ca "paza buna trece primejdia rea", de aceea e bine sa fii prevazator si sa verifici usile si ferestrele locuintei de fiecare data cand pleci de acasa. Un moment de neatentie poate periclita siguranta familiei tale, astfel ca este important ca atat tu, cat si ceilalti membri ai familiei sa fiti atenti pentru a reduce riscurile.

  • Alege materiale de calitate superioara

Usile si ferestrele casei au un rol esential in asigurarea protectie antiefractie. Stiai ca sticla laminata SGG STADIP® asigura locuintei tale protectie impotriva efractiei? Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. In acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute.

  • Tine cont de pozitionarea locuintei

Un apartament situat la parterul unei bloc sau o casa aflata intr-o zona mai izolata au nevoie de un grad ridicat de protectie. De asemenea, tipul de cartier, zona locuintei sunt indici importanti cand alegi masurile pentru siguranta casei tale.

  • Acorda atentie deosebita balcoanelor si verandelor

Pentru cel mai expus spatiul al apartamentului sau casei, sticla laminata SGG STADIPᅡ impiedica spargerea si patrunderea persoanelor straine in spatiul personal.

  • Nu face public, pe retelele de socializare, perioada in care esti plecat in concediu

O locuinta este cu atat mai atractiva pentru musafirii nedoriti, cu cat proprietarii ei sunt... plecati in concediu. Nu incuraja sau atrage persoane rau intentionate inspre casa ta facand public perioada in care locuinta ta este nelocuita.

Află mai multe despre protecția antiefracție oferită de sticla laminată SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro.