Xerox inaugureaza un nou centru de servicii pentru clienti in Bacau si face recrutari pana va ajunge la 140 de angajati care vor deservi clienti din Italia, anunta compania. Xerox are peste 2.000 de angajati in Romania.

Xerox isi extinde activitatea de servicii oferite clientilor europeni, prin deschiderea unui nou centru de "customer care" in Bacau, unde va angaja 140 de specialisti.

Noul centru, aflat in cladirea DiLivio Business Center, pe strada Ion Luca Caragiale numarul 1, va furniza servicii de custormer care clientilor din Italia. Numarul angajatilor va creste, odata cu diversificarea serviciilor furnizate.

Candidatii care concureaza pentru posturile libere trebuie sa cunoasca limba italiana, sa aiba competente de utilizare a calculatorului si experienta anterioara in domeniul serviciilor pentru clienti.

Xerox are 55.000 de agenti la nivel global, care raspund zilnic, din cele 160 de centre, la 2,5 milioane de solicitari, in aproximativ 30 de limbi.

Xerox detine in Romania doua centre in Bucuresti, trei in Iasi si unul in Oradea, cu un numar total de peste 2.000 de angajati. Compania este prezenta in Romania cu produse precum imprimante, copiatoare, multifunctionale, precum si servicii conexe si de business.

\