Pentru cei care nu sunt familiarizati cu subiectul tichetelor de masa, trebuie sa stiti ca acestea sunt un beneficiu extra-salarial finantat integral de compania angajatoare, scutit de taxe sociale salariale si patronale, pe care societatile il pot acorda salariatilor cu contract de munca.

Ticket RestaurantFoto: Smile Media

Se poate acorda sub forma de tichete de masa suma de 9.41 lei pe zi lucratoare efectuata, ceea ce inseamna aproximativ 200 de lei lunar per angajat.

Sa spunem ca vrei sa reduci costurile cu salariile sau sa suplimentezi salariile.

Iti doresti sa cresti puterea de cumparare a angajatilor tai, cu toate ca bugetul companiei nu-ti permite sa faci o marire salariala ? Edenred iti ofera solutia: opteaza pentru oferirea tichetelor de masa si economisesti aproximativ 100 de lei per angajat, intr-o luna cu 22 de zile lucratoare.

Asta inseamna ca, daca acorzi tichete de masa, faci o economie de 32% comparativ cu oferirea aceleiasi sume de bani sub forma de numerar.

Exemplu de calcul pentru o firma cu 15 angajati:

- Valoarea unui tichet de masa: 9.41 lei

- Numar de zile lucrate in luna precedenta: 22 zile

Economie lunara pentru 15 angajati: 1468 lei

Economie anuala pentru 15 angajati: 35269 lei

Calculeaza si tu cat economisesti cu Ticket Restaurant de la Edenred

Tichetele de masa de la Edenred sunt acum emise si pe card.

Incepand de anul trecut, orice companie care are angajati poate acum sa le ofere acestora atat tichete, cat si carduri de masa Ticket Restaurant, beneficiind de exact aceleasi avantaje fiscale.

Cardul vine cu o serie noua de beneficii precum distributia simplificata a tichetelor de masa, incarcarea prin cateva clickuri si efectuarea platilor ”contactless”. Prin intermediul aplicatiei mobile si a platformei online, beneficiarii de carduri isi pot verifica oricand soldul disponibil. Totodata, acestia au libertatea de a utiliza cardul in cea mai mare retea de comercianti parteneri la nivel national.

Iata un aliat pentru business-ul tau. Daca vrei sa te convingi de avantaje, poti testa acest beneficiu extra-salarial pentru o luna ca sa vezi cum functioneaza. Ticket Restaurantᅡ de la Edenred este flexibil, nu esti obligat sa comanzi lunar.

Discuta cu unconsultant Edenred.