​Trimiterea sau receptionarea unui colet devine mai simpla ca niciodata. De azi clientii pot trimite sau receptiona colete chiar cand se duc la cumparaturi. Orarul sau zilele nelucratoare nu mai sunt un obstacol. Expeditorii si destinatarii coletelor sunt de acum independenti de orarul de functionare, ei pot trimite si colecta coletele 24 de ore, sapte zile pe saptamana.

GLS RomaniaFoto: Smile Media

Si cum devine posibil?

Prin solutia inovatoare, Pachetomatele GLS, care sunt deja disponibile datorita GLS Romania, o companie multinationala, prezenta in 42 de tari din Europa, lider de calitate in coletarie. Odata cu dezvoltarea rapida a comertului online, clientii asteapta solutii mai rapide, mai sigure si mai flexibile pentru livrarile cumparaturilor online. Pachetomatul GLS este un pas natural inainte catre o piata din ce in ce mai exigenta a cumparaturilor online, oferind o experienta pozitiva a cumparaturilor si pastrand anonimatul destinatarului.

Pachetomatele GLS sunt unitati destinate pentru trei dimensiuni diferite de colete, total automatizate si securizate. Un ecran tactil si un terminal POS pentru a achita serviciile, sunt incluse in pachetomat. Securitatea si supravegherea sunt asigurate.

Pachetomatele sunt potrivite si pentru coletele cu ramburs, suma poate fi achitata la terminalul POS al pachetomatului cu cardul bancar. Colectarea trimiterilor este rapida si foarte usoara: prin introducerea unui cod primit prin sms sau email, usa pachetomatului se deschide pentru preluarea coletului.

Solutia oferita de pachetomatele GLS Romania completeaza posibiltatile destinatarilor oferite prin pachetul de servicii FlexDelivery (detalii pe www.coletulmeu.ro )

Pentru a trimite colete prin Pachetomat, trebuie pregatit coletul si prin aplicatia de pe siteul www.trimitepachet.ro este achitat serviciul selectat, fiind cel mai comod si accesibil mod de a trimite colete din Romania. Informatiile sunt disponibile si pe pagina de facebook GLS Romania – https://www.facebook.com/GLS-Romania-959074110814898/

Prin acesta noutate absoluta, GLS Romania intra in segmentul privat, oferind servicii si pentru persoanele fizice, facand posibila trimterea coletelor atat in tara cat si in reteaua internationala GLS.

Pachetomate la magazinele Kaufland

Pachetomatele GLS sunt amplasate la 10 magazine Kaufland: Bucuresti Vitan, Bucuresti Barbu Vacarescu, Bucuresti Colentina, Sibiu, Craiova, Cluj, Iasi, Timisoare, Ploiesti si Brasov. Suntem convinsi ca acesta noutate absoluta din Romania este inceputul unei cooperari de succes intre Kaufland si GLS Romania, cooperare care uneste eforturile celor doua firme in a creste satisfactia clientilor si de a le oferi solutii noi si inovatoare.

GLS in Romania si Europa

GLS Romania este o reprezentanta a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central in Amsterdam). GLS ofera servicii de coletarie de incredere si de inalta calitate pentru 220,000 clienţi în Europa, la care se adaugă servicii de logistica si servicii expres. “Lider european in privinta calitatii ” este principiul de baza al companiei GLS. In acest context, sustenabilitatea este primordiala la GLS : iniţiativa Think Green din întreaga Europa include activităti menite sa protejeze mediul inconjurător. Prin companii proprii si prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acopera41 de tari europene si care este conectata la celalalte continente prin inţelegeri contractuale. GLS dispune de 39 HUB-uri internationale si 688 depozite. Prin intermediul retelei sale de livrari pe cale rutiera, GLS este unul din liderii în servicii de coletarie din Europa.. Aproximativ 14,000 angajaţi gestioneaza 436 milioane de colete pe an. In fiecare zi aproximativ 19,000 vehicule livreaza pentru GLS. In anul financiar 2014/15 GLS a obţinut venituri de 2,1 miliarde EUR.