Blue Air lanseaza, la inceputul lunii iunie, trei rute noi din Cluj-Napoca catre Bucuresti (3 iunie), Liverpool (3 iunie) si Dublin (4 iunie), iar Tarom a introdus o noua cursa in programul de vara, de la Bucuresti spre Alicante (Spania), cu frecventa bisaptamanala, in perioada 4 iunie-27 septembrie.

Avion Blue AirFoto: Blue Air

Odata cu lansarea celor trei rute noi, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport din Romania pe care Blue Air opereaza. Daca initial sectorul intern intre Bucuresti si Cluj-Napoca se va opera cu patru frecvente saptamanale, incepand cu 30 octombrie 2016, Blue Air mareste frecventa zborurilor pe aceasta ruta, ca urmare a cererii ridicate, la 2 zboruri zilnice. Cele doua rute internationale catre Liverpool si Dublin se vor opera cu doua frecvente saptamanale, in zilele de luni si vineri, si respectiv, marti si sambata, anunta un comunicat al companiei.

"Ruta interna spre Bucuresti si cele 2 destinatii noi vor contribui la o importanta crestere a traficului de pasageri in acest an si vor asigura o tot mai mare diversitate a retelei de rute pe care o punem la dispozitia pasagerilor nostri", a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului International Avram Iancu din Cluj Napoca.

Biletele catre noile rute sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pentru Bucuresti), 19.99 euro (pentru Liverpool) si 34.95 euro (pentru Dublin) - pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe ruta interna Cluj-Napoca - Bucuresti oferim un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.

  • Tarom lanseaza in weekend cursa Bucuresti-Alicante

Tarom a introdus o noua cursa in programul de vara, de la Bucuresti spre Alicante (Spania), cu frecventa bisaptamanala, in perioada 4 iunie-27 septembrie, anunta Mediafax.

Biletele au fost puse in vanzare din ianuarie 2016, iar preturile pornesc de la 149 euro.

Aceasta ruta va fi operata cu o aeronava Boeing B737, configurata exclusiv cu clasa economic. Zborurile vor avea loc in zilele de luni si sambata, spre Alicante, cu retur marti si duminica.

"Alicante este a patra destinatie operata de TAROM in Spania, dupa Madrid, Barcelona si Valencia. Noua destinatie din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne si mai frumoase orase de pe coasta Spaniei. Denumita Alacant in limba catalana, cu o medie de 300 zile insorite pe an, Alicante este un fost sat pescaresc care s-a transformat intr-un oras in plina expansiune, atat din punct de vedere turistic cat si de business¬, a declarat directorul general al Tarom, Gabriel Stroe.