In urma acordului privind planul de expansiune incheiat cu OMV Petrom, principalul sau partener in segmentul de hosting, Easypost urmeaza sa extinda serviciul de livrare a comenzilor online la nivel national. Astfel, pe parcursul urmatoarelor 12 de luni, serviciul isi va largi aria de acoperire la 33 de judete, prin instalarea de automate de livrare in 115 locatii OMV Petrom pe teritoriul Romaniei.

EasypostFoto: Smile Media

In prezent, Easypost opereaza terminale de livrare in 10 locatii OMV Petrom pe raza municipiului Bucuresti sub forma unui proiect demarat in luna ianuarie a acestui an. Decizia de extindere reflecta receptivitatea pietei locale de e-commerce pentru solutia propusa, precum si evolutia cererii pentru servicii alternative de livrare la punct fix.

Solutia aduce beneficii clare tuturor segmentelor din componenta unui flux de e-commerce:

  • operatorii e-commerce pot oferta cel mai eficient serviciu de livrare in 24 de ore
  • operatorii logistici pot optimiza semnificativ segmentul de costuri last mile
  • clientii controleaza integral momentul receptionarii comenzii datorita regimulului de lucru 24/7

Implementari similare opereaza la scara extinsa in plan international [Amazon Locker, DHL Packstation, InPost Paczkomaty] si beneficiaza de o rata de acceptare in continua crestere in randul clientilor de e-commerce. Solutia tehnica Easypost este dezvoltata integral in Romania si reprezinta un concept adaptat nevoilor specifice pietei locale.

Easypost multumeste pe aceasta cale partenerului OMV Petrom pentru deschiderea si abordarea profesionista, precum si pentru suportul acordat in desfasurarea testelor. Acordul privind expansiunea serviciului de livrare a comenzilor online reprezinta succesul unui efort comun de pionierat in piata de servicii logistice din Romania.