Compania aeriana Blue Air anunta inaugurarea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, in 1 octombrie 2016.

Avion Blue AirFoto: Blue Air

Potrivit unui comunicat de presa al Blue Air, biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Zborurile vor fi asigurate de aeronave Boeing 737.

"In premiera pentru piata de transport aerian din Romania, Blue Air conecteaza acum Banatul de Ardeal si Moldova, operand zboruri triangulare intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Suntem incantati ca putem oferi romanilor o alternativa de transport, confortabila si foarte rapida, intotdeauna la cele mai abordabile preturi", a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air, citat in acest comunicat.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani si opereaza in prezent peste 80 de rute in Belgia, Cipru, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino, urmand ca din 30 octombrie sa se deschida baza din Cluj-Napoca si din 27 aprilie 2017 cea din Constanta.