Al doilea eveniment din acest an al proiectului "Campioni in Business" are loc miercuri, 9 noiembrie 2016, la Iasi. In cadrul conferintei care va avea loc la Hotel International vor fi premiate cele mai dinamice si mai performante companii din Moldova, precum si antreprenorii care le conduc.

Campioni in business 2016Foto: Hotnews

Proiectul "Campioni in Business", organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana si PwC Romania cu sprijinul Asociatiei Triple Helix Romania a debutat anul acesta pe 2 noiembrie la Cluj-Napoca, cu premierea celor mai dinamice companii din Transilvania.

Premierea companiilor din regiunea Moldova, in cadrul evenimentului de la Iasi, va fi urmata de "Gala Campioni in Business 2016", in cadrul careia vor fi premiati antreprenorii si companiile din regiunea Muntenia, dar si antreprenorul anului 2016. Gala va avea loc la Bucuresti, pe 23 noiembrie.

Companiile premiate in cadrul proiectului au fost selectate pe baza unor indicatori de afaceri obiectivi, cum ar fi evolutia cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati dar si a altor criterii ce tin de reputatia, implicarea in comunitatile locale si eficienta activitatilor desfasurate de companiile respective.

La evenimentul din acest an, participantii vor dezbate tema - " Strategii de dezvoltare a Romaniei. Perspective macroeconomice"alaturi de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Ionut Simion (Country Managing Partner, PwC Romania) si Radu Craciun (Presedinte-Director General, BCR Pensii)

In editia trecuta, in cadrul Conferintei "Campioni in Business" Moldova 2015 au fost premiate 12 companii din Iasi, Bacau, Neamt, Vrancea, Suceava si Galati. Acestea au fost grupate in functie de cifra de afaceri si de rezultatele remarcabile ale afacerilor desfasurate.

Companiile mari, cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro, premiate in 2015 au fost Eurotex Company din Iasi, cu activitati in productia de confectii pentru dama, producatorul de vinuri Cotnari si Carpathian Springs, producatorul apei Aqua Carpatica.

In categoria companiilor cu afaceri intre 3 si 15 milioane de euro au fost premiate companiile Focality din Iasi, cu activitati in domeniul IT, producatorul de mobila Imob Neamt si compania Derpan din Galati, cu activitati in panificatie.

Premiile de continuitate au fost acordate antreprenorilor care conduc sase companii din Moldova si care au inregistrat rezultate financiare remarcabile fata de anii trecuti. Astfel, premiile au fost acordate companiilor Salbac din Bacau, cu activitati de procesare a produselor de carne, Suinprod din judetul Neamt, cu activitati in cresterea porcilor, producatorul de scaune auto pentru copii Te-Rox Prod din Pascani, Electric Plus din Bacau, producatorului de textile Pandora Prod din Focsani si producatorului de componente pentru avioane Aerostar din Bacau.

Despre proiect

Aflat la cea de-a sasea editie, "Campioni in Business" isi propune sa evidentieze in fiecare regiune companiile cele mai performante, cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari.

"Campioni in Business" este un program dedicat antreprenoriatului, care descopera, promoveaza si premiaza cei mai de succes antreprenori romani, adevarate modele pentru mediul de afaceri autohton si pentru societate.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook