Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii anunta 11 promovari interne, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc in perioada noiembrie-decembrie 2016

Colaj fotoFoto: Tuca Zbarcea & Asociatii

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii isi extinde echipa de management prin avansarea a patru avocati la statut de Partener. De asemenea, alti 7 avocati vor face parte din grupa Seniorilor, toate promovarile fiind efective de la 1 ianuarie 2017.

In ordine alfabetica, cei patru Parteneri sunt: Gabriela Anton, Oana Gavrila, Horia Ispas si Anca Puscasu, cu o bogata experienta profesionala, dar si manageriala si care, anterior acestei numiri, au facut parte din echipa Managing Associate de avocati de elita ai firmei.

Alti 7 avocati au mai facut un pas in cariera, fiind promovati la statutul de Senior Associate, si anume, in ordine alfabetica: Veronica Aman, Roxana Catea, Tudor Craciun, Gabriela Dinu, Valentin Moga, Cornelia Tabirta si Eugen Tudose.

Promovarile sunt in departamentele de drept financiar-bancar, litigii si arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar, dreptul muncii.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde 112 avocati, dintre care 29 de parteneri incepand cu 1 ianuarie 2017.

Nota catre editori:

Gabriela ANTON a devenit Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, avand o experienta practica de peste 15 ani, fiind specializata in drept financiar-bancar si in fuziuni si achizitii in sectorul bancar. Gabriela a consiliat institutii de credit, fonduri de investitii, institutii financiare internationale, precum si imprumutati in legatura cu un spectru larg de finantari, precum finantarea proiectelor de investitii sau a activitatii comerciale in industrii diverse. De asemenea, Gabriela a acordat consultanta in fuziuni si achizitii, privatizari, operatiuni de restructurare, transferuri de active bancare, inclusiv portofolii de credite neperformante. Experienta profesionala a Gabrielei Anton acopera si alte domenii ale dreptului, precum drept societar si comercial. Gabriela Anton a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti precum si Colegiul Juridic de Studii Europene din cadrul Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne in anul 2000.

Oana GAVRILA a fost promovata Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind avocat pledant cu o experienta de 12 ani in litigii aflate pe rolul instantelor de judecata, pana la gradul de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Oana a reprezentat clienti in litigii din domeniul dreptului fiscal si vamal, incluzand proceduri prealabile initierii de actiuni in justitie, elaborarea actelor procedurale si reprezentarea in fata instantelor judecatoresti. De asemenea, a actionat in diverse cauze derivand din raporturi contractuale, delictuale si de drept societar, precum si in litigii de drept civil si de domeniul dreptului muncii. In ultimii ani, si-a concentrat activitatea pe reprezentarea clientilor firmei in cauze de contencios administrativ, indeosebi actiuni vizand diverse proceduri de achizitii publice. Oana Gavrila este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2003, precum si membra a Baroului Bucuresti din 2004. De asemenea, detine un certificat de expert autorizat in domeniul achizitiilor publice.

Horia ISPAS a devenit Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii in cadrul departamentului de drept societar si fuziuni si achizitii. In ultimii 12 ani, el a oferit consultanta in tranzactii de fuziuni si achizitii private si proceduri de privatizare ale unor importante societati detinute de stat, redactarea si negocierea documentatiei aferente, inclusiv a contractelor de vanzare-cumparare actiuni, contractelor de asociere in participatiune, etc. De asemenea, detine experienta in operatiuni societare specifice, inclusiv operatiuni specifice societatilor listate pe piata de capital. Alte arii de practica includ protectia datelor cu caracter personal, precum si protectia consumatorilor. Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2003, Horia Ispas este membru al Baroului Bucuresti din 2004. De asemenea, detine un certificat de expert autorizat in ceea ce priveste accesarea fondurilor structurale si de coeziune europene.

Anca PUSCASU este Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, cu o experienta practica de 16 ani si avand ca principala specializare domeniul arbitrajului international. Anca are in portofoliu arbitraje comerciale internationale derulate in baza regulilor ICSID, ICC, GAFTA si VIAC pentru care a desfasurat activitati specifice, de la elaborarea materialelor scrise depuse la tribunalul arbitral, pana la pregatirea argumentelor de fapt si de drept, a materialului probator si reprezentarea clientilor in faza audierilor. De asemenea, a fost implicata in proiecte de fuziuni si achizitii si a oferit consultanta de specialitate in domeniul societar: constituire si restructurare de societati, consultanta in management - adaptare si organizare a variatelor structuri de conducere, inclusiv litigii societare, aspecte de dreptul muncii si proprietate intelectuala. Anca Puscasu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 1999, facand parte din Baroul Bucuresti incepand din 2000. In plus, detine un certificat de manager de proiect.