Polita Euler Hermes Corporate Advantage este solutia actuala pentru asigurarea creditului comercial pentru companii de dimensiuni medii si mari. Creata in urma sugestiilor din mediul international de afaceri, polita Euler Hermes Corporate Advantage va ajuta in gestionarea facila a riscului de credit comercial. Fie ca aveti ca prioritate sa va protejaţi impotriva pierderilor din creante neperformante, sa va extindeti vanzarile sau sa va imbunatatiti cunostintele legate de portofoliul de clienti cheie si pietele pe care activati, Euler Hermes Corporate Advantage indeplineste nevoia de schimbare a afacerii dumneavoastra.

Conceptul Euler Hermes Corporate Advantage Foto: Smile Media

Corporate Advantage: Creata pentru crestere comerciala

Preventie chiar de la inceput

Inainte chiar de semnarea unui contract comercial cu un nou client, este esential sa detineti informatia corecta, pentru a face alegerile potrivite. Corporate Advantage va permite sa va evaluati potentialii clienti pentru a intelege nivelul riscului de creditare. Puteti beneficia de experienta departamentului nostru de risc, cu privire la stabilirea unor conditii comerciale.

Analiza permanenta a bonitatii financiare a clientilor dumneavoastra

Odata ce ati inceput o relatie comerciala, expertii nostri de risc colecteaza si analizeaza informatii despre clientii dumneavoastra, utilizand o varietate de surse: vizite facute clientilor dumnevoastra, agentii de evaluare a riscului de creditare, informatii publice sau situatii financiare, respectiv rapoarte cu privire la comportamentul de plata al clientilor dumneavoastra.

Cunostintele noastre puse in slujba dumneavoastra

Reteaua globala a Euler Hermes, formata din analisti de risc, subscriitori de risc si economisti, reprezinta o completare a echipelor dumneavoastra interne, contribuind in numele dumneavoastra la continua monitorizare a stabilitatii financiare a clientilor dumneavoastra.

Despagubire eficienta

In cazul producerii unei daune, procesul nostru de despagubire va va permite sa va protejati compania impotriva efectelor negative. Departamentul de daune din cadrul Euler Hermes proceseaza rapid si eficient dosarele de dauna, eliminand astfel grijile cauzate de insolvente neasteptate si situatiile de intarzieri la plata.

Colectare la nivel international

Colectarea unei facturi neincasate de la un debitor necesita timp, bani si experienta. Oferim servicii de colectare ca parte integrata a politei Corporate Advantage. Prin intermediul retelei mondiale Euler Hermes a echipelor de colectare, va putem ajuta sa colectati debite in peste 90 de tari, luand in considerare practica, legislatia si procedurile locale pentru recuperare.

Optiuni mai bune pentru finantare

Cand creantele dumneavoastra sunt protejate prin asigurarea de credite comerciale, bancile si alte institutii de finantare va vor oferi conditii favorabile de creditare.

Ce este asigurarea de credite comerciale? Un instrument de diminuare a riscului de credit.

Asigurarea creditelor comerciale protejează principalele active ale companiei dumneavoastră: creanțele comerciale. Este protecția împotriva riscului de eșec al clientului dumneavoastra in ceea ce priveste plata datoriilor comerciale. Acest lucru poate apărea, deoarece clientul devine insolvabil sau pentru că nu achită în intervalul de timp convenit. Asigurarea creditelor comerciale permite companiilor de toate dimensiunile sa dezvolte comerciale în condiții de siguranță atat in tara cat si in strainatate.

Accesati mai multe informatii despre polita Corporate Advantage pewww.eulerhermes.rosau contactati un consultant Euler Hermes la info.ro@eulerhermes.com.