Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care MedLife SA preia Anima Speciality Medical Services SRL si Anima Promovare si Vanzari SRL, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta.

Potrivit acestuia, Consiliul Concurentei a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice si a constatat ca aceasta nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

Grupul MedLife este unul dintre principalii furnizori privati de servicii medicale din Romania, operand in Bucuresti o retea de 7 hyperclinici, se mai arata in comunicat.

Anima Speciality Medical Services SRL presteaza servicii de consultatii medicale, servicii de laborator si servicii de imagistica medicala prin intermediul a 6 clinici situate in Municipiul Bucuresti.

Decizia Consiliului Concurentei se va publica pe site-ul institutiei cu eliminarea informatiilor confidentiale.