Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit un contract de 12,78 milioane lei (2,8 milioane euro), cu TVA, companiei Tehnodomus din Arad pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad, potrivit unui anunt publicat sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), relateaza News.ro.

Lucrarile la acest pasajul, situat peste liniile de cale ferata si terminat in proportie de circa 70%, a fost amanat mai multi ani din cauza mai multor rezilieri ale contractului.

Pasajul este amplasat pe Drumul National 7 (DN7), care leaga Bucurestiul de Nadlac trecand prin Pitesti, Sibiu si Arad.

Contractul vizeaza "finalizare lucrari rest de executat pentru obiectivul "Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-CF Curtici-DJ709B"", se arata in anunt. Valoarea initiala estimata a contractului era de 33,7 milioane lei (7,3 milioane euro), cu TVA.

Tehnodomus a avut in 2016 venituri totale de 74,1 milioane lei (16,5 milioane euro) si inregistra, la finalul anului trecut, datorii totale de 41,2 milioane lei (9,2 milioane euro), potrivit raportului trimis la Ministerul Finantelor.