G2 Travel, operatorul business to business care ofera servicii in domeniul turismului, cu acoperire in Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud si America de Nord isi extinde activitatea operationala din Romania. Recent, echipa formata din 350 de persoane s-a mutat intr-un spatiu de 6000 mp din cadrul City Offices, in zona sudica a Bucurestiului. In paralel,G2 Travelcontinua procesul de recrutare, planuind sa atinga pragul de 400 de angajati in urmatoarele luni.

G2 Travel isi extinde activitatea in RomaniaFoto: Smile Media

Noile birouri ofera o gama variata de spatii, printre care se numara zone de discutii one to one, sali de sedinte si training, open space, zone de relaxare si trei terase. Cladirea este de tip A si ofera un mediu de lucru in concordanta cu nevoile actuale din piata muncii la nivel european.

"Oamenii din G2 sunt G2"

"Angajamentul nostru fata de oamenii din echipa sta la baza business-ului G2 Travel. Nu suntem o companie care face afirmatii indraznete fara ca acest lucru sa aiba o baza reala. G2 Travel este o companie care exista datorita energiei, determinarii, umorului si inteligentei oamenilor din echipa. Acesta a fost si principalul motiv pentru care am identificat un spatiu mai generos si inovativ; pentru ca fiecare om G2 sa fie incurajat si sustinut printr-un mediu de lucru dinamic, flexibil, care reflecta pasiunea noastra pentru a crea un spirit de echipa constructiv, dar in acelasi timp relaxat." a spus Andrew Dixon, general manager G2 Travel.

G2 Travel vizeaza in recrutare mai multe categorii de candidati: tineri absolventi sau studenti in timpul studiilor, cu putina experienta sau chiar nici un fel de experienta, persoane care au dificultati in a-si gasi un loc de munca sau care isi doresc o schimbare in cariera, indiferent de varsta sau abilitatile lor fizice. G2 cauta oameni cu competente lingvistice, abilitati de comunicare, in special persoane care sunt pregatite sa inceapa o colaborare pe termen lung. In schimb, ofera o gama larga si variata de trainiguri si noi oportunitati de invatare si dezvoltare, atat pe plan profesional cat si personal.

Se facangajari, in special pentru trei segmente din activitatea G2 Travel: reservations executive, customer support si activitati de back office. Mobilitatea in cadrul echipei este una sporita, aproape 90% dintre pozitiile de middle si top management, fiind ocupate de oameni care s-au dezvoltat inca de la inceputul carierei in cadrul G2 Travel. La toate acestea se adauga si posibilitatea ca angajatii din Bucuresti sa lucreze pentru o perioada de 3 luni, 6 luni sau un an la oricare dintre cele peste 20 de birouri de pe toate continentele.

G2 Travel este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere la nivel international. Furnizeaza servicii de inalta calitate destinate agentiilor de turism, ce pun la dispozitie orice destinatie din Europa sau America de Nord. Centrul operational din Bucuresti ajuta birourile G2 din Asia si Europa sa dezvolte afacerea, prin crearea de parteneriate solide cu hotelurile si furnizorii de servicii de turism din intreaga lume.