A doua Gala "Campioni in Business" din acest an va avea loc pe 9 noiembrie la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia, incepand cu ora 18:00. In cadrul evenimentului, partenerii si sustinatorii proiectului "Campioni in Business", Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix Romania, vor premia antreprenorii din Transilvania ale caror companii au obtinut rezultate remarcabile in anul 2016.

Gala Campioni in BusinessFoto: Campioni in Business

Primul eveniment din 2017 a avut loc la Iasi saptamana trecuta, cand au fost premiate 16 companii antreprenoriale cu cresteri si rezultate spectaculoase din regiunea Moldovei, care au impreuna afaceri de aproape 2 miliarde de lei si peste 6.000 de salariati. (Afla aici mai multe informatii)

Premiile sunt acordate in functie de dinamica cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati, dar si a altor criterii ce tin de reputatia, implicarea in comunitatile locale, inovatie si eficienta activitatilor companiilor respective.

Antreprenorii din spatele acestor afaceri de succes vor fi inclusi in comunitatea "Campionilor in Business" pentru contributia lor semnificativa la dezvoltarea economiei si a societatii romanesti.

La editia "Campioni in Business" de anul trecut de la Cluj-Napoca au fost premiate cele mai performante 9 companii din regiune, cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati. Trofeele au fost acordate celor 9 premianti grupati in patru categorii in functie de cifra de afaceri:

"Campioni in Business" cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro:

  • FORTECH, cu activitati de dezvoltare de software
  • AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, cu afaceri in domeniul software
  • ALPIN 57 LUX, fabricarea inghetatei

"Campioni in Business" cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro:

  • ALPIN SOLAR, afaceri in domeniul productiei de energie electrica
  • BLACHOTRAPEZ, productie de tigla metalica
  • DELTATEL, cu afaceri in domeniul telecomunicatiilor

"Campioni in Business" care au obtinut premii la editiile anterioare ale evenimentului:

  • ELECTROGLOBAL SRL, comercializarea echipamentelor electrice

Companiile TRANSYLVANIA COLLEGE (Cluj) si NESsT ROMANIA (Timis) au obtinut premii speciale al in cadrul evenimentului "Campioni in Business" Transilvania 2016.

Despre proiect

"Campioni in Business" este un proiect dezvoltat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix Romania, care premiaza in fiecare an, in cadrul a trei gale regionale desfasurate la Cluj, Iasi si Bucuresti, cei mai de succes antreprenori romani. In acest an, evenimentul de debut a avut loc la Iasi (25 octombrie) si va fi urmat de galele de la Cluj-Napoca (9 noiembrie) si Bucuresti (15 noiembrie). In cadrul galei de la Bucuresti, reprezentantii partenerilor proiectului, vor desemna si premia Antreprenorul Anului 2017.

"Campioni in Business" descopera, promoveaza si premiaza cei mai dinamici antreprenori romani care creeaza si mentin locuri de munca, aduc valoare prin inovatie si contribuie in mod semnificativ la bugetele locale si de stat.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul

http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook

https://www.facebook.com/campioniinbusiness?fref=ts.