Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate la Bucuresti, pe 15 noiembrie, la Gala "Campioni in Business", evenimentul de final al editiei din acest an, dupa galele regionale de la Cluj-Napoca, din 9 noiembrie, si de la Iasi, de pe 25 octombrie. In cadrul Galei, care va avea loc la Biavati Events, va fi acordat si titlul de "Antreprenorul Anului 2017" unui antreprenor curajos si vizionar, care a reusit sa obtina performante deosebite in business pe parcursul ultimului an. Antreprenorii premiati vor fi inclusi in comunitatea restransa a "campionilor in business" care se va reuni la inceputul anului viitor la o intalnire informala de socializare.

Campioni in business Foto: Smile Media

Debutul editiei din acest an a avut loc la Iasi, unde au fost premiate pentru rezultate de business remarcabile, cele mai performante 16 companii din Moldova, care impreuna au afaceri de aproape 2 miliarde de lei. La Gala de la Cluj-Napoca au fost premiate pentru cresteri spectaculoase 10 companii din Transilvania.

Criteriile pe baza carora sunt acordate premiile tin de evolutia cifrei de afaceri, profitul brut inregistrat, performanta in afaceri dar si, contributia adusa comunitatilor locale, de nivelul de inovatie, guvernanta corporativa si de responsabilitate sociala..

La editia de anul trecut de la Bucuresti au fost premiate opt companii din Muntenia, cu cifra de afaceri cumulata de peste 1,8 miliarde de lei si peste 2000 de angajati. Trofeele au fost acordate de catre partenerii proiectului - Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, dupa cum urmeaza:

La categoria companiilor cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro s-au remarcat urmatoarele companii:

  • INTERGRAPH COMPUTER SERVICES, producator de software
  • DATAWARE CONSULTING, producator de software
  • SYNCRO SOFT, producator de software

La categoria companiilor cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro, premiile au fost acordate astfel:

  • BLUE AIR - AIRLINE MANAGEMENT SOLUTIONS, transporator aerian
  • CRISTIM 2 PRODCOM, producator de produse din carne
  •  I R I G C INTREPRINDEREA DE REPARATII SI INSTALATII GAZE SI CONSTRUCTII IMPEX, contructii utilitare

In cadrul Galei de anul trecut, PROLEASING MOTORS si F64 STUDIO au obtinut premii speciale pentru viziune antreprenoriala si implicare in proiecte comunitare.

Titlul de "Antreprenorul Anului 2016" a fost castigat de Radu Timis, fondatorul si presedintele grupului CrisTim, care i-a fost acordat de catre Antreprenorul Anului 2015, dl. Raul Ciurtin, fondatorul Albalact.

Despre Campioni in Business

Aflat la cea de-a VII-a editie, "Campioni in Business" este un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care descopera, promoveaza si premiaza cei mai dinamici antreprenori romani, care creeaza si mentin locuri de munca, aduc valoare prin inovatie si contribuie in mod semnificativ la bugetele locale si de stat.

Evenimentele au loc anual in cele trei provincii istorice ale Romaniei - Moldova, Transilvania si Muntenia si sunt urmate de o intalnire informala a membrilor comunitatii carora li se ofera ocazia de socializare cu cei mai importanti oameni de afaceri ai Romaniei.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook https://www.facebook.com/campioniinbusiness?fref=ts.