Dacia Renault verifica toate modelele Logan Berlina, produse pana la sfarsitul anului 2006, pentru a depista eventualele cazuri de coroziune. Compania a luat aceasta decizie dupa ce, in cazul catorva vehicule, au fost depistate puncte de oxidare la rotile din spate. Purtatorul de cuvant al companiei a declarat, pentru RFI, ca reparatiile in cazul masinilor cu probleme vor fi gratuite.

Reprezentantii companiei sustin, insa, ca nu ar fi vorba despre o rechemare in service sau despre o revizie propriu-zisa facuta masinilor, ci doar despre o operatiune preventiva.

"Exista un numar de cazuri limitate, care ne-au fost semnalate, de aparitie a unor asemenea puncte limitate de coroziune. Controlul se va realiza pe toate vehiculele care au fost fabricate, toate vehiculele Logan Berlina produse in Romania pana la sfarsitul anului 2006", a declarat Silviu Sepciu, purtatorul de cuvant al Dacia Renault, pentru RFI, citat de Rador.

In anul 2007, au fost vandute 100 de mii de masini Logan numai in Romania. Vanzarile au crescut pe toate pietele cu peste 17% fata de anul 2006.