Renault Romania a lansat in parteneriat cu BRD Finance si Renault Credit International, Cardul Renault, un serviciu financiar care ofera posesorilor masinilor marcii franceze reduceri de preturi pentru piese si servicii in reteaua Renault, au anuntat companiile.

Cardul poate fi utilizat drept card de credit, instrument de acces la reduceri in reteaua de service Renault si drept card de fidelitate. Cardul are doua avantaje permanente: reducere de 10% la orice revizie in reteaua Renault si deplasare gratuita a serviciului Renault Asistenta, care intervine cand clientii au probleme cu masinile.

Cu o limita maxima de credit de 15.000 lei si cu o dobanda lunara de 2,2%, cardul poate fi folosit pentru orice plata la un terminal POS si pentru retrageri de numerar la bancomatele ce afiseaza sigla MasterCard, in tara si in strainatate.

Romania este a treia tara, dupa Franta si Italia, in care francezii lanseaza acest serviciu. Germania este urmatoarea pe lista, luna viitoare. Cardul se adreseaza actualilor si viitorilor posesori de automobile Renault. Reprezentantii BRD au spus ca daca un posesor de card Renault isi schimba dupa cateva luni masina, cu una a altei marci, cardul nu ii va fi retras, insa isi va pierde atractivitatea, deoarece el este avantajos datorita reducerilor din reteaua marcii.

Posesorii de masini Renault care sunt eligibili vor primi acasa oferta de card, iar pentru a intra in posesia acestuia trebuie sa trimita o serie de documente in plicul ramburs. Si in showroom-urile Renault vor fi deschise birouri unde se poate emite acest card.

De la crearea filialei Renault Riomania s-au vandut 117.000 automobile ale marcii pe piata romaneasca.