Clifford Chance, cea mai mare firma de avocatura din lume, se extinde in Europa Centrala si de Est, deschizandu-si un nou birou la Kiev, ca urmare a cererii crescute de servicii de asistenta juridica in Ucraina, atat din partea clientilor regionali, cat si din partea celor internationali. Potrivit unui comunicat remis HotNews.ro, biroul va fi deschis in cursul acestui an si va asista clientii, pentru inceput, in operatiunile internationale, urmand ca, odata cu cresterea echipei, sa devina un birou full-service.

„Biroul din Kiev ne va permite sa facem fata volumului din ce in ce mai mare de activitate din regiune, sa ne intarim relatiile cu clientii regionali existenti si sa oferim consiliere clientilor globali care se extind pe pietele in dezvoltare”, a precizat Michael Cuthbert, Managing Partner Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est. „Prezenta in Kiev va contribui, de asemenea, la succesul operatiunilor noastre in regiune, unde conducem deja in topul firmelor de profil.” a adaugat oficialul Clifford Chance.

Biroul din Kiev va fi condus de Nick Fletcher, care pana in prezent a detinut functia de Managing Partner al biroului Clifford Chance din Varsovia.

Clifford Chance este prezenta in regiune inca din 1991, cand a deschis un birou la Moscova. Prezenta regionala a ajuns in prezent la 34 de parteneri si peste 170 de avocati in birourile din Moscova, Varsovia, Praga, Budapesta si Bucuresti. Clifford Chance si-a deschis un birou in Romania in 2005.

Clifford Chance este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii.