Summitul industriei bunurilor de larg consum din tarile Europei de sud-est va avea loc in statiune Eforie Nord de pe litoralul Marii Negre, in perioada 7-9 mai 2008, se arata intr-un comunicat al revistei Piata, organizatorul evenimentului. In cele trei zile ale evenimentului vor avea loc intalniri si discutii despre evolutii in retail, despre strategiile de piata ale producatorilor si distribuitorilor, despre consumatori, abordarea regionala a afacerilor, resurse umane si impactul politicilor autoritatilor asupra afacerilor.

Dezbaterile din cadrul sesiunilor tematice ale Summitului vor porni de la prezentarile speakerilor si vor continua cu dialoguri intre participanti si speakeri organizate in sesiuni interactive care beneficiaza de un spatiu de timp mai mult decat generos.

Recent, au confirmat participarea la "Piata FMCG Regional Summit" o serie de companii importante din zona Europei de sud-est, printre care Horvath & Partners, Ficosota Syntez, Picadilly. Acestora li se adauga companiile care confirmasera anterior participarea la Summit: Unilever South Central Europe, publicatia britanica Planet Retail, MEMRB.