Dupa ce a inceput sa-i fuga pamantul de sub picioare, pierzand o gramada de abonati in favoarea altor companii de telefonie fixa, Romtelecom si-a schimbat total atitudinea. A lasat aroganta la o parte, si-a imbunatatit serviciile si vine mereu cu oferte noi, scrie Doina Popescu, pe blogul sau.

M-a amuzat teribil felul in care sunt prezentate aceste oferte la tara: trei baieti imbracati in tricouri galbene inscriptionate cu Romtelecom umblau din ulita in ulita si cu o portavoce faceau reclama noilor pachete de programe.

Pentru cine avea timp sa-i asculte incepeau sa turuie ca la doar 30 lei pe luna ai… Pentru mai multa convingere iti lasau si pliante pentru a te hotari acasa in liniste. Chiar daca le spuneai ca ai cablu si internet de la concurenta, ei tot nu se dadeau batuti laudandu-si in continuare “marfa”.

Mi-a placut ca desi erau niste pusti platiti sa faca acest lucru, il faceau cu convingere si mai ca regretai ca esti deja abonat si nu poti sa le dai satisfactia ca au castigat un nou client.

Comenteaza pe Blog de bloc.